Plannen op tafel.

Het is dan eindelijk zover. De plannen liggen op tafel. Erik de Vlieger, Daan Boon en Edward Metgod hebben na afwijzing van de Gemeente Haarlem alle plannen onthuld. Het plan waarin de gemeente niet akkoord gaat, maar wel de deur op een kiertje houdt mocht EDO en Haarlem-Kennemerland willen meewerken in dit plan. Het moet een compleet nieuwe opzet worden zonder sponsoren. Althans niet zoals de sponsoren nu de clubs regeren. Het geld moet gegenereerd worden door een soort van crowd funding.

Supporters betalen bijvoorbeeld 230 Euro per jaar. Voor een aandeel in de club, toekomstig stadion,merchandising en het spelersfonds . 23 bedrijven investeren 5000 Euro per jaar en zij krijgen daarvoor de kans om hun producten te prijzen aan de Haarlem-fans. Krijgen bedrijven meer rendement terug dan verdubbelt hun bijdrage. Een Hoofdsponsor erbij en er is club die kampioen Hoofd-Klasse kan worden

Grootse plannen maar nog niks concreet. Wachten tot er onderhandelingen zijn met de andere clubs. En dan moet er weer met de wethouders om tafel. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we hier weer over een paar jaar weer over debatteren.

Maar wat er eerst voor ons HFC Haarlem fans speelt is de wedstrijden van ons HFC Haarlem in de 2e competitie.

DUS ZET 3 JUNI IN JE AGENDA. WEER HEERLIJK EN VERTROUWD VOETBAL KIJKEN AAN DE JAN GIJZENKADE

Preview-1280-1800-497520_1Preview-1280-1800-497524_1